logo
button homenederlandsespagnolfrancaisenglish
Links

www.ejustice.just.fgov.be
Via de website van het ministerie van Justitie kan je de statuten van Centro Andino vzw opvragen die gepubliceerd zijn in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Je kan zowel zoeken op de naam van de vzw, als op ondernemingsnummer: 0425.407.752.

 


www.demblon.be/
Voorzitter Maurice Demblon heeft een eigen website. Daarop vindt u foto’s van zijn reizen naar Peru en zijn bezoek aan de verschillende projecten. Je kijkt je ogen uit.

 


www.antwerpen.be/
Centro Andino vzw is lid van Arosa, wat staat voor de Adviesraad voor Ontwikkelingssamenwerking van de stad Antwerpen. Deze adviesraad bestaat uit Antwerpse organisaties en Antwerpse afdelingen van grote nationale ngo’s die zich inzetten voor het Zuiden, en fungeert als tussenpersoon tussen het stadsbestuur en verenigingen.

 


www.dewarmsteweek.be/
Het is een waar begrip geworden in Vlaanderen. In de week voor Kerstmis zorgt iedereen voor iedereen. Steun jij ons ook?

 


www.goededoelen.be
De website van de Koning Boudewijnstichting brengt alle officiŽle goede doelen in BelgiŽ in kaart. Centro Andino vzw kon hierop dan ook niet ontbreken!

 


Pa'i Puku
Ook de Pa'i Pukuschool heeft een Facebook-pagina waarop ze je informeren over het reilen en zeilen van de school.p de website Agfa Aid staat Centro Andino bovenaan vermeld.

 


www.agfa.com
Op de website Agfa Aid staat Centro Andino bovenaan vermeld.

 

www.webhuanuco.com
Wenst u meer te weten te komen over Huánuco, surf dan eens naar de portaalsite van de streek.